Box, Deutsche Telekom team op cloud samenwerking

Deutsche Telekom, eigenaar van T-Mobile USA, is een samenwerkingsverband aangegaan met enterprise cloud-opslag reus Box naar een cloud-gebaseerde samenwerking service te bieden aan kleine tot middelgrote (MKB) bedrijven.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

De Bonn, Duitsland gevestigde telecom gigant zal Box enterprise-grade veiligheid en samenwerking functies te gebruiken als een ondersteunde en vertrouwde service op haar Business Marketplace, een online applicatie winkel voor bedrijven op zoek naar cloud-gebaseerde enterprise software en diensten.

Deutsche Telekom klanten kunnen nu kopen en te gaan samenwerken met de Box-platform, beschikbaar op een groot aantal apparaten waarmee klanten toegang tot cloud opgeslagen documenten en bestanden vanaf elke locatie. Want het is gebonden aan een Deutsche Telekom-account, is het mogelijk facturering en ondersteuning, single sign-on en login toegang voor alle gebruikersaccounts.

Terwijl de Duitse klanten zal eerst worden gericht, zullen andere landen binnen Europa aan boord in de “nabije toekomst.”

Box is ruim voor de post-PC-apparaat trendcurve gehouden en blijft voorsprong op zijn rivalen in de onderneming ruimte blijven door het aanbieden van zeer veilige toegang tot cloud opgeslagen documenten op een gegeven moment uit een verscheidenheid aan apparaten, zoals het bureaublad.

Het bedrijf heeft meer dan 14 miljoen klanten ter ondersteuning van 140.000 bedrijven. Het is vertakt naar Londen en aanzienlijk toegenomen haar personeelsbestand in het afgelopen jaar alleen.

De enterprise cloud storage bedrijf heeft onlangs aangekondigd dat het zou samen te werken met tien nieuwe partners, waaronder Oracle, SugarCRM en Netsuite, waardoor de onderneming voor zakelijke cloud storage onderneming naar een HTML5-embedded kader waarmee derden gebruikers om te profiteren van Box gebruiken cloud opgeslagen inhoud.

Minder dan een maand later; Box uitgerold haar Windows 8 toepassing, want het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, een uitbreiding van de bestaande iOS en Android-apparaten.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen