BMC Software’s Myit platform overhandigen IT controle aan werknemers

Terwijl de IT-afdelingen nu al proberen te worstelen met de werknemers te brengen persoonlijke apparaten op de werkplek, kan BMC Software te overhandigen nog meer controle aan de consument.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

BMC zei dat zijn nieuwe Myit oplossing is ontworpen om alle van de ‘pijnpunten van omgaan met IT-afdelingen “uit te roeien als het” legt de macht van IT in de handen van de consument.

In wezen, Myit wordt verondersteld een self-service portal dat werknemers overal kunt gebruiken vanaf vrijwel elk aangesloten apparaat, op elk moment voor het beheer van de IT-diensten die ze gebruiken en noodzaak zijn.

Het nieuwe BMC platform omvat een persoonlijk portfolio van diensten die uniek zijn voor elke werknemer met een inhoud locker, mobiele zakelijke app store en andere location-aware diensten en oplossingen.

Bijvoorbeeld, diensten en informatie aan individuele medewerkers relevant worden bijgewerkt als locatie verandert van een werknemer en / of als deze updates zijn naar buiten geduwd.

Het berekenen van de geschatte bespaarde tijd en middelen, BMC geponeerd dat Myit algehele kunnen IT-kosten verlagen met maximaal 25 procent, afhankelijk van de grootte van het bedrijf.

Natuurlijk, dit zou kunnen brengen van een debat over hoeveel controle werknemers nog moeten in de eerste plaats als het gaat om IT-prioriteiten.

Maar BMC chief technology officer Kia Behnia beweerde dat er al een te grote kloof tussen IT-afdelingen en medewerkers. Zo Myit wordt aangeprezen om die leemte op te vullen.

Vandaag, in een krachtige ironie, van een werknemer persoonlijke IT ervaring is veel beter dan hun IT-ervaring op het werk, maar toch zijn ze gedwongen om de productieve waarde van hun persoonlijke IT opgeven wanneer ze aan het werk gaan.

De ‘vraag signaal’ voor verandering van miljoenen werknemers van het bedrijf over de hele wereld is onmiskenbaar. Werknemers willen IT-organisaties die een moderne “store front” voor IT-diensten en informatie levering en een “Genius Bar” vermogen te beheren en de controle van de IT-services en informatie die ze nodig hebben om hun werk te doen te bieden. IT-organisaties moeten inspelen op deze verandering, en Myit is de brug die de geïndustrialiseerde infrastructuur aansluit bij de behoeften en verwachtingen van hun collega’s. ”

Myit zal beschikbaar zijn voor een beperkt publiek in december en dan in het algemeen beschikbaar zijn in april 2013.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal