BlackBerry verwerft Good Technology voor $ 425.000.000, versnelt software plannen

BlackBerry op vrijdag verhuisd naar is enterprise mobility management prospects te versterken en consolideren van de industrie een beetje met een deal om Good Technology te verwerven voor $ 425.000.000 in contanten.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Het bedrijf heeft gewerkt om zichzelf opnieuw uit te vinden als een voornamelijk gedreven door software en de overname van goede zal een lange weg in de richting van dat doel gaan. BlackBerry zei Good zal $ 160.000.000 aan inkomsten toe te voegen in het eerste jaar.

BlackBerry heeft BES12 de kern van de software strategie, maar een heleboel andere bewegende delen moeten line-up als het bedrijf gaat een enterprise applicatie mededinger zijn.

In een verklaring, BlackBerry zei dat Goed dat de activa zullen geven aan een verenigde mobiliteit platform dat meerdere platforms kunnen beheren bieden.

BlackBerry CEO John Chen zei Goede zal het bedrijf in staat stellen om “de verkoop en distributie mogelijkheden te vergroten en verdere groei van haar enterprise software inkomstenstroom.” Goede CEO Christy Wyatt zei dat haar bedrijf zal ook passen in BlackBerry Internet van de dingen plannen.

BlackBerry zullen profiteren van de overname van Good omdat het niet zal hard moeten werken om CIO’s te overtuigen het kan meer dan zijn eigen apparaten te beheren. Vierenzestig procent van Good’s activeringen zijn iOS-apparaten en het bedrijf telt ook Android en Windows in het klantenbestand.

Onze gecombineerde product platform zal de industrie de breedste en diepste en verder reiken dan EMM en in de ivd wereld “, zei Chen op een call met analisten.” We zullen de kracht hebben in alle mobiele besturingssystemen.

: BlackBerry namen voormalige Cisco executive hoofd van de verkoop | BlackBerry updates BES12 voor Samsung Knox, Android for Work | BlackBerry heeft nog steeds om software vooruitgang te bewijzen ondanks Q1 belofte

Goede brengt ook containers en veilige toepassingen BlackBerry, die erop gericht zijn de goede werken technologie samensmelten met Blackberry’s eigen enterprise mobility gereedschappen. Op de call met analisten Chen gaf toe dat BlackBerry zwak is op containers met andere besturingssystemen.

BlackBerry’s samenwerking met Samsung om zijn KNOX technologie zal ook opgaan in Goede Dynamiek en haar partner programma.

De uitdaging voor de twee bedrijven in het teken van hoe snel ze het product roadmaps en offers kunnen integreren. Goed en BlackBerry zijn rivalen al jaren.

Chen maakte een punt om de synergie tussen de twee bedrijven te benadrukken, ondanks het feit dat er geen onmiddellijke plannen om platforms samen te voegen aan de front-end.

Goede heeft 6.200 bedrijven als klant.

De transactie zal naar verwachting in het fiscale derde kwartaal van BlackBerry’s.

Goed ingediend publiek te gaan in maart, maar marktturbulentie evenals uitdagingen bij mobiliteitsmanagement spelers maakten de BlackBerry omgaan meer verleiden. Hier is een blik op Good’s financials.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

Apple geeft iWork functies voor samenwerking