Biz moet tik multiplicatoreffect cloud

SINGAPORE – De huidige cloud computing focus ligt grotendeels af van hoe bedrijven kunnen verplaatsen naar de cloud, maar leidinggevenden in de branche aangespoord zakelijke klanten verder te kijken dan dit stadium te zien hoe cloud-diensten kunnen helpen bij de groei van hun bedrijf.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

Simon Choy, hoofd strateeg bij IBM Asean, zei dat de industrie aandacht tot nu toe alleen geweest over optimalisatie, die consolidatie, virtualisatie, kostenbesparingen, en het rendement op de investering (ROI) te nemen. Maar hij zei dat bedrijven moeten niet kijken naar cloud migratie eng. De executive sprak op de website van Azië aan de zijlijn van de Cloud-Azië conferentie hier dinsdag.

Choy merkte op dat, terwijl optimalisatie is de noodzakelijke eerste stap, moeten bedrijven kijken naar cloud innovatieve en verstorende zakelijke kansen te creëren. Met andere woorden, ze moeten zich niet beperken tot denken hoe cloud hen kan helpen geld te besparen, maar op hoe de technologie hun bedrijven kunnen groeien en het genereren van meer omzet, legde hij uit.

Als zodanig, CIO’s zouden moeten profiteren van de schaalbaarheid en elasticiteit van nieuwe wegen van cloud-based business, zoals het leveren van software-as-a-service (SaaS) offers aan partners binnen hun ecosysteem te creëren cloud computing, zei de IBMer. Daartoe behoren onder meer dochterondernemingen, leveranciers en downstream-partners.

“[Het idee] is niet dat iedere eindgebruiker bedrijf wordt een Salesforce.com, maar het kan gemeenschappelijke diensten te creëren voor anderen binnen de eigen gemeenschap te dienen”, aldus Choy.

Zo kan een cosmeticamerk met een eigen cloud computing-infrastructuur te leasen, op een per-use basis, haar online analytics-systemen naar kleinere, retail sites van derden, dat de eerstgenoemde producten in voorraad hebben, zei hij. Deze online winkels, die misschien niet willen of niet kunnen veroorloven om hun eigen IT-infrastructuur hebben, profiteren van het hebben van on-demand toegang tot klanten ‘data inzichten om een ​​betere ontwikkeling van gerichte marketingcampagnes of promoties te stimuleren de verkoop van artikelen van die brand te helpen.

Changi Airport Group (CAG) is een organisatie die op zoek is naar het commercialiseren van een aantal van haar cloud-diensten. Steve Lee, CIO bij CAG, benadrukt de Swift tool, wat staat voor “Service Arbeider en directe feedback Transformation”, als een voorbeeld.

De Swift app, die is opgericht om Changi Airport bedienend personeel’s antwoord tijd om feedback van klanten te verkorten, zou van belang zijn voor kleine bedrijven die niet de kapitaaluitgaven om hun eigen IT-infrastructuur te hebben voor het bouwen zijn, zei hij tijdens zijn presentatie op de conferentie.

Gebruikmakend van “data-as-a-service”, Een andere organisatie die de voordelen van cloud computing heeft geoogst is Singapore Land Transport Authority (LTA).

Rosina Howe, Chief Innovation Officer en de groep directeur van innovatie en Infocomm technologie in LTA, zei de klanten van de organisatie zijn forenzen in het land, zowel particulieren als buitenlanders, en gezien de omvang van de demografische, is het mogelijk noch geschikt is voor het agentschap een one-size-fits-all benadering van het uitzitten van hun behoeften vast te stellen.

In plaats daarvan, LTA erkend dat haar kerncompetenties zijn in data en backend-infrastructuur, en koos ervoor om “data-as-a-service”, zodat het publiek om de informatie beter te benutten bieden, wees zij erop. Met behulp van cloud-technologie, de publieke sector agentschap introduceerde haar “data mall” in november vorig jaar voor mensen om toegang te krijgen tot en het gebruik en sindsdien hebben meer dan 900 datasets zijn gedownload, de uitvoerende macht toegevoegd.

“Data is niet alleen voor [ons gebruik]. Greater waarde kan worden bereikt door het delen van onze gegevens met de gemeenschap en ontwikkelaars om niche mobiele apps die nuttig zijn voor de verschillende klantsegmenten zijn,” zei Howe.

Ze wees er ook op dat de LTA’s cloud inval was “niet een duik [genomen] zonder te weten wat we aan het doen waren.” Sommige van de informatie van het agentschap nog verblijft intern terwijl anderen worden gehost en beschikbaar via de online data mall.

In ruil voor de openstelling van zijn gegevens, zijn de derde partij mobiele apps voor bussen, treinen en taxi’s “bloeide” en kreeg miljoenen downloads van de lokale burgers om de verspreiding van transport informatie in het land te verbeteren, Howe genoteerd.

“We zouden niet in staat zijn geweest om de talloze handheld-apparaten die er zijn [met apps] te pakken want dat is niet de kern van onze kracht. Als we gedeelde data deden en hield alles voor onszelf en niet, de vernieuwingen niet zou hebben vermenigvuldigd en het potentieel gemaximaliseerd ,” ze zei.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal