Bij Thomson Reuters, ondernemers ‘eigen’ alle diensten

Willen ervoor zorgen dat het bedrijfsleven krijgt het meeste uit van de diensten die zij aan te vragen of te behouden binnen uw SOA-register? Wijs vervolgens de ondernemers volledige verantwoordelijkheid en eigendom van de dienst – zelfs tot het punt waar ze verantwoordelijk zijn voor de voorziening van voldoende verwerkingskracht om het draaiende te houden.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

Dat is de service-georiënteerde strategie op Thomson Reuters, een leverancier van business intelligence informatie voor bedrijven en professionals, die een stal van 4000 diensten die beschikbaar te stellen aan externe klanten maakt handhaaft. Bijvoorbeeld, een dergelijke dienst, Thomson ONE Analytics, levert een breed en diep assortiment van financiële content Thomson Reuters klantenkring. Echt een voorbeeld van SOA ondersteuning van de cloud.

Ik had onlangs de gelegenheid om te chatten met Vladimir Mitevski, vice president product management kerndiensten bij Thomson Reuters, over de aanpak van zijn bedrijf om SOA governance-dienst.

In veel SOA-projecten, IT neemt de hoofdrol. Voor de werking Mitevski’s, het duurt een achterbank. Als een dienst slaagt of faalt, is het aan de ondernemer, zegt hij. “We hebben drie types van rollen,” legt hij uit. “Er zijn dienst uitgevers, QA goedkeurders, en de ondernemers. Als u denkt dat van de Amerikaanse regering, heb je de checks and balances tussen het Huis, de Senaat, en de president, en iedereen kan elkaar aan het eind van de dag overschrijven . Dit is hetzelfde concept We vastgesteld. ” Governance van alle diensten wordt beheerd via een HP Systinet registry, die eigendom en service-status tracks.

Maar uiteindelijk, het bedrijfsleven eigenaar van de dienst is verantwoordelijk voor de levenscyclus van de dienst – van begin tot productie tot pensionering, zegt Mitevski. Voorafgaand aan de oprichting van deze keten van verantwoordelijkheid, wanneer de diensten waren het domein van iedereen in het bedrijf, was er veel van de schuld en de vinger te wijzen, Mitevsky wijst. “We hadden een proces waar de dingen aan de overkant van de muur zijn gegooid, en wanneer dingen gebeuren in de productie, het product managers ze snel hun handen wassen ervan als er iets mis ging: ‘Oh, ik weet het niet, QA moest testen het.’ QA zou reageren, ‘Je geeft me vuilnis, en je nooit beschreef wat ik dan de hele weg te testen. Ik testte wat je me verstrekt.’ Dan voegt hij eraan toe, ‘het bedrijf eigenaar was altijd terugkomen en proberen om de laagste man kwalijk nemen.’ ‘

Door het toekennen van verantwoording en het eigendom van de diensten, de buck stops bij de balie van de ondernemer. “Wij zeiden: ‘ondernemer, zijn verantwoordelijk voor het testen, valideren, en ervoor te zorgen dat de service werkt wat betekent dat wanneer je op de knop drukt, zijn er geen excuses.”.

Daarnaast heeft Mitevski team het service register geconfigureerd zo transparant mogelijk te zijn. Elke en alle bestaande diensten – samen met de huidige status, en of er wijzigingen zijn aangebracht – kan worden bekeken door iedereen binnen de onderneming.

Als customer support krijgt een telefoontje over een specifieke dienst niet goed acteren, kunnen ze kijken naar het meteen in het register, die open is voor iedereen in de organisatie om het te bekijken als een alleen-lezen. “Alle wijzigingen omvatten ook de namen van de individuen die hen maakte. “Niet alleen dat, we hebben ook de applicatie ondersteuning en development managers bewaard in het register. Als er een productie probleem is, zal elke analist de naam en het nummer van de ontwikkelaar kennen, en ze een oproep om te proberen het probleem op te lossen kan geven.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal