Big Business, grote Linux

Linux heeft een huis voor zichzelf gevonden in het kantoor.

Enterprise Software; Sweet SUSE! ? HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; Enterprise Software, te beginnen met Linux in de vroege dagen, Linux, Linux survival guide:? Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen

Zal uw bedrijf te verplaatsen naar Windows 8 server? Zal uw office support iPads naar werk? Ik weet het niet. Ik weet wel dat de kans groot dat uw onderneming is zeer waarschijnlijk om het gebruik van Linux te verhogen.

Volgens nieuw rapport van The Linux Foundation, de non-profit organisatie die zich inzet voor het versnellen van de groei van Linux, “Linux Adoptie Trends 2012: Een overzicht van Enterprise Eindgebruikers,” in een slechte IT-economie Linux groeit nog steeds met grote sprongen.

Hoe snel het groeit? Het rapport stelt: “Tachtig-vier procent van de respondenten melden dat hun organisaties Linux gebruik hebben uitgebreid in de afgelopen 12 maanden met 82% planning voor voortgezette dat uitbreiding naar het komende jaar. De 5-jaars vooruitzichten geeft een nog langere termijn commitment om het platform onder de 79,8% van de Linux-gebruikers de ondervraagde, die zeggen dat het gebruik van Linux in hun bedrijf of organisatie zal in deze periode ten opzichte van andere besturingssystemen te verhogen. ”

Windows? Meer dan 25% zijn van plan om het aantal Windows-servers te verminderen, terwijl slechts 21,7% van de respondenten van plan zijn een toename van de Windows-servers in deze periode.

Voor bedrijven die verhuizen naar Big Data, zoals Wal-Mart en Intuit, de Linux Foundation vond dat “bijna 72% kiezen voor Linux om het te ondersteunen. De meeste bedrijven hun bezorgdheid geuit met de snelle groei van data, en Linux is duidelijk het platform van de keuze om het aan te pakken. Slechts 35,9% van plan zijn om Windows te gebruiken om aan de eisen van deze nieuwe omgeving te ontmoeten. ”

Als voor de cloud, de stichting vond dat “Cloud computing zet haar gestage goedkeuring in alle bedrijven over de hele wereld, en deze trend wordt weerspiegeld in onze enquête. Dit jaar zagen we een stijging van 34% in organisaties migreren van een aantal van hun applicaties naar cloud-based computing . Alles bij elkaar 61% van de organisaties nu noemen cloud-gebaseerde applicaties, zowel publieke, private of hybride. van de gebruikers in de cloud, zijn 66% gebruik maakt van Linux als hun primaire platform, een stijging van 4,7% ten opzichte van vorig jaar. in de toekomst 34,9% van de organisaties zijn van plan om meer applicaties te migreren naar de cloud, een stijging van 26% vorig jaar. ”

Dus waarom zijn mensen verhuizen naar Linux voor hun servers en cloud? Total cost of ownership (TCO), 70%, feature set / technische superioriteit, 68,6%, en veiligheid, 64,6% blijven Linux belangrijkste vaststelling chauffeurs. Het is ook opmerkelijk, als je een dag niet kan gaan zonder het horen over een ander belangrijk veiligheidsprobleem, zoals de enorme gaten in Oracle DBMS-software, die 77,2% van de respondenten van de enquête beschouwen Linux veiliger dan andere besturingssystemen te zijn.

Vroeger was het zo dat Linux kreeg zijn marktaandeel van kannibaliseren Unix servers. Dat lijkt het geval niet meer. Volgens deze studie, in de laatste twee jaar 71,6% van de nieuwe Linux-implementaties hebben in nieuwe toepassingen en groene implementaties geweest. Ter vergelijking, 38,5% waren migraties van Windows en 34,5% waren van Unix.

Natuurlijk, als de Linux Foundation toegeeft, hun resultaten komen uit “zakelijke gebruikers die gemotiveerd zijn om een ​​onderzoek van The Linux Foundation neemt niet een onbevooroordeelde veel, maar de grootte van deze organisaties, hun koopkracht en technische bekwaamheid – zoals gefilterd door de Linux Foundation en Yeoman – kunnen belangrijke leidraad voor zowel Linux-leveranciers en ontwikkelaars, evenals hun concurrenten “.

De Stichting heeft een punt. Het onderzoek had betrekking op 428 respondenten bij organisaties met $ 500 miljoen of meer per jaar aan inkomsten of meer dan 500 medewerkers. Ondervraagde bedrijven opgenomen Morgan Stanley, Goldman Sachs, Bank of America, Bristol-Myers Squibb, NTT, Deutsche Bank, DreamWorks, ADP, Bank of New York, NYSE, NASDAQ QMX, Goodrich, MetLife, AIG, en nog veel meer. Deze bedrijven zijn niet met behulp van Linux voor triviale banen niet. 69,1% van deze bedrijven zijn van plan in de komende twaalf maanden de tijd om Linux te gebruiken voor meer bedrijfskritische workloads. Met andere woorden, grote bedrijven doet grote werk leiden de weg naar Linux.

image band Linux door adpowers, CC 2.0.

 verhalen

Red Hat 3.0 platform beschouwd als een keerpunt voor KVM, cloud doelstellingen

Is de Linux Desktop eigenlijk groeien?

Datacenter overwinning voor SUSE Linux

Winnaars en verliezers in Business Open-Source Software

Microsoft tegenzin buigt voor Linux-gebruikers

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

? Beginnen met Linux in de vroege dagen

Linux survival guide: Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen