BI behendigheid door middel van het integreren van data warehouses met data virtualisatie

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

BI-gegevens nuttig is, immers, het is een bekende stelregel dat wat wordt gemeten wordt verbeterd, en het verzamelen van dergelijke gegevens was een van de stuurprogramma’s voor de opkomst van customer relationship management (CRM) -systemen, als een voorbeeld, waarin alle touch points tussen de business en haar klanten, het verstrekken van een betere dienstverlening door betere informatie.

Maar als datavolume groeit, data complexiteit verhoogt. Dit op zijn beurt direct invloed op de business ‘mogelijkheid om real-time intelligence te produceren, rijden slimme, tijdige beslissingen en het benutten van nieuwe kansen.

Typisch, grote bedrijven maken gebruik van een traditionele gecentraliseerde data warehouse, het binnenhalen van data door middel van een extract-transform-load (ETL) proces. Collocatieovereenkomsten data in een massieve en robuuste database-magazijn levert een prestatie voordeel in vergelijking met handmatig de extractie van gegevens, tezamen met de gegevens kan zwaar worden geïndexeerd voor snelle zoekresultaten zonder het risico te vertragen transactionele systemen.

Toch collocerende data is niet zonder kosten. Consolideren van gegevens uit verschillende bronnen is arbeidsintensief en tijdrovend, en leidt vaak tot een vertraagde resultaat waar bijvoorbeeld, rapporten tonen informatie van gisteren. Deze vertraging rechtstreeks van invloed op het vermogen om de juiste beslissing op het juiste moment te maken.

Verder zijn de beproefde relationeel databasebeheersysteem (RDBMS) benadering niet per se geschikt onder alle omstandigheden. Dit geldt vooral wanneer geconfronteerd met een volumineuze mix van gestructureerde en ongestructureerde complexe gegevens.

Met grotere hoeveelheden informatie wordt bewaard, en met verschillende gespecialiseerde doeleinden die een “one size fits all ‘enterprise data warehouse uitzicht niet langer past, een multi-container aanpak resulterende geweest, wat leidt tot een behoefte aan snelle, kosten-effectieve manieren om toegang en verwerken van gegevens in deze containers.

Een dergelijke aanpak zorgt voor een data warehouse voor de analyse van gestructureerde gegevens te verwerken, een andere omgeving voor de analyse van ruwe, ongestructureerde data zoals Apache Hadoop, douane, onafhankelijke data warehouses om gestructureerde, genormaliseerde gegevens te analyseren, in-memory oplossingen en cloud gebaseerde systemen om hun extreem snelle oprichting tijd en de mogelijkheid om gegevens te integreren sets van buiten de organisatie.

De moderne uitdaging met zulke grote en gevarieerde verzameling van gegevens is het verstrekken van agile oplossingen waarmee business groups om snel problemen op te lossen, te ontdekken efficiëntie en resultaten te verbeteren.

Op zoek naar deze uitdaging voor haar eigen interne applicaties op te lossen, Intel IT onderzoek gedaan naar de data virtualisatie mogelijkheden van een rapportage tool en een ETL-tool. Analyse van de prestaties geleid tot een aantal interessante ontdekkingen die bedrijven moeten overwegen bij de beoordeling van hun eigen BI behendigheid.

Data virtualisatie biedt een tussenlaag tussen de consumptie (zoals web en mobiele apps en BI-tools) en opslag (waar de gegevens daadwerkelijk woont), het verstrekken van een consistente geabstraheerde formaat.

Drie belangrijke ontdekkingen waren

Intel blijft de toepassing van data virtualisatie te onderzoeken, maar de resultaten op te leveren al interessante lessen voor bedrijven te overwegen.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen