Best Buy Apple’s deal benadrukt Apple Watch vakantie aandacht

Best Buy’s verhuizing naar een van de eerste nationale retailers bieden de Apple Watch benadrukken hoe Apple is echt spelen voor de feestdagen als het gaat om haar nieuwste categorie apparaat.

Omdat de Apple Watch lanceerde het blijkbaar duidelijk is dat Apple is het nemen van zijn tijd, de bouw van het ecosysteem en het kanaal en gericht op de feestdagen als een echte graadmeter van de vraag van de consument.

Overwegen

Eerder Fun met Apple’s ‘andere’ inkomsten en de Apple Watch unit raadspel

CEO Tim Cook merkte op dat Apple was het leren over de koopervaring online en in de winkels. Cook zei vorige week

Met Best Buy aan boord, zal Apple een groot aantal winkels te krijgen om zijn eigen te vullen. Best Buy zal beginnen met het aanbieden van de Apple Watch 7 augustus.

Wat de Best Buy beschikbaarheid zal doen is de technologie kopers meer tijd om te evalueren en te spelen met de Apple Watch. Gezien het feit dat consumenten en bedrijven hebben niet precies stroomden naar smartwatches het is onduidelijk of er meer Apple Watch beschikbaarheid van de oorzaak zal helpen. Maar de invoering van de Apple Watch in meer handen zal zeker geen kwaad.

De timing van de Best Buy deal is opmerkelijk. De Apple Watch is opgezet voor een daling van de tryout met Apple wedden op daadwerkelijke aankoop van de vakantie kopen seizoen.

Apple heeft niet bekendgemaakt cijfers, maar de meeste Wall Street-analisten projecteert 2.000.000 smartwatches verkocht tot nu toe;. Het bedrijf heeft het ecosysteem gezaaid met apps en begon sterk, maar is nu net om rond te native ondersteuning voor third-party ontwikkelaars;. Apple’s next Kijk OS voegt veel functies die aan het apparaat te positioneren voor toekomstige kwartalen;. Zoals voor Apple’s kanaal, is het bedrijf ook het nemen van het traag. De Apple Watch uitrol was bizar met online-only beschikbaarheid als de winkels zijn beter had kunnen gebruiken.

Met andere woorden, zijn de eenden een rij voor de Apple Watch. Nu zullen we zien of de categorie SmartWatch — en de Apple Watch — kunnen de units echt te leveren.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s