Benioff’s 2013 (NOT 2012) Dreamforce Dag 1 Keynote

Marc Benioff is een grote showman, verkoper en spreker. Zijn jaarlijkse show Salesforce.com ‘s Dreamforce, is uitgegroeid tot de show om wereldwijd bij te wonen voor applicatiesoftware kopers. Vorige week evenement was een high-energy-affaire boordevol productaankondigingen, gloeiende getuigenissen van klanten en nog veel meer.

Cloud; Salesforce voegt branchespecifieke Wave analytics app; Kunstmatige Intelligentie; Salesforce tips zijn AI masterplan, previews Einstein, Cloud, Salesforce Q2 beats schattingen, aandelen vallen op lichte Q3 begeleiding; Big Data Analytics; Salesforce koopt BeyondCore: De toekomst van geavanceerde analyses is in context

Marc’s keynote zet vaak de standaard voor welke gebruiker conferenties van andere leveranciers moeten streven richting – maar niet bereiken. Salesforce.com is gewoon te ver in het bijzijn van de mainstream applicatie software markt met hun multi-tenant cloud-applicaties, een PaaS (Platform-as-a-service) genoemd force.com, een enorme ecosysteem van software partners die toepassingen hebben gecreëerd op het platform (bijvoorbeeld drie ERP-productlijnen alleen), een Java developer platform (dat wil zeggen, VMforce), cloud database-oplossingen en nog veel meer. Zijn concurrenten laat verteren afgelopen decennium (en ouder) acquisities en hebben pas sinds kort ‘ontdekt’ de cloud.

Dit jaar, Marc versterkt de “business is sociaal” thema door te brengen in een ware who’s who van de CEO’s om te bespreken hoe hun bedrijf is het bereiken van nieuwe kopers via nieuwe media. Deze gesprekken laten zien hoe bedrijven zijn marketing, het uitvoeren van de handel en meer door het gebruik van ongestructureerde data, via het internet en door middel van nieuwe vormen van systemen niet vinden in meer mainstream ERP-productlijnen. Deze CEO discussies toonde ook een groeiende kloof tussen de bedrijven die sociale krijgen en die dat niet doen.

Deze kloof zal volgend jaar uit te breiden. En om alles te geven van ons een inzicht in hoe de markt volgend jaar zal veranderen en hoe groot het gat te krijgen, laten we eens kijken naar wat Marc Benioff zou kunnen praten over op volgend jaar Dreamforce evenement

“WOW – het is echt geweldig om hier in het Moscone Center nogmaals voor een andere geweldige Dreamforce evenement. In de komende drie of vier dagen, hoor je van een geweldige collectie van sprekers praten over de geweldige Salesforce.com producten en hoe ze te transformeren hun bedrijf in de mobiele, sociale en cloud aangedreven Juggernauts. ”

(Let op: Omwille van de beknoptheid, hebben we de volgende 1.043 gebruiken van het woord verwijderd “amazing”)

“Vorig jaar, in 2012, hebben we u verteld dat het bedrijfsleven is sociaal. We hebben laten zien hoe de menselijke hulpbronnen sociale via onze nieuwe work.com product kan zijn. We vertelden jullie dat salesforce.com snel zou ervaren een 1 miljard transacties per dag gebeurtenis. En, ik ben blij te kunnen melden dat we niet alleen de uitdaging ontmoet, maar we zijn nu nog meer dan 1,3 miljard transacties per dag op een regelmatige basis.

Maar deze morgen, ik wil echt focussen op de business – het bedrijf van uw bedrijf. Ik wil dat je comfortabel te krijgen, terwijl ik verwoorden een visioen zien we snel komen voor het bedrijfsleven overal vandaag. Dit is een visie verteld in een aantal ‘drie-eenheden’.

Vanuit onze bescheiden begin in 1999, wisten we dat drie krachten zou samenkomen, dat zou fundamenteel business en technologie veranderen. Die krachten waren cloud-technologie, mobiele technologie en iets wat we niet volledig begrijpen in zijn geheel in 1999: sociale technologie. Deze drie technologieën werd de eerste drie-eenheid van echt transformatieve technologie. Vandaag, in 2013, we zijn er trots op te kunnen melden dat salesforce.com absoluut en totaal heeft gedomineerd elk van deze drie computers disciplines individueel, maar hebben ook geleverd oplossingen die absoluut gebruik maken van de beste gecombineerde kenmerken van alle drie.

De combinatie is de sleutel tot het begrijpen van veranderingen en veranderingen in het bedrijfsleven. En in onze stoutste verklaring tot op heden, nu zo’n 14 jaar na onze oprichting, zeggen wij u, met onze concurrenten en de klanten te komen dat salesforce.com absoluut en ondubbelzinnig beheerst de mogelijkheden die de combinatie van cloud, mobile en sociale technologieën.

Nu, als we kijken naar de toekomst, een toekomst die ik zou kunnen toevoegen dat onze concurrenten nog steeds niet begrijpen omdat ze nog steeds bezig om de afzonderlijke technologieën van de laatste tien jaar te begrijpen, zien we een nieuwe drie-eenheid van de technologie is het punt om de werelden van invloed technologie en business. De tweede drie-eenheid bestaat uit drie dingen: krachtige analytische applicaties, in-memory database-computing-mogelijkheden en big data.

Ik weet zeker dat sommigen van u zullen nu denken, “Maar wacht Marc heeft niet salesforce.com al gericht op deze technologieën, ook?” Je hebt gelijk, we hebben maar we deden dat in een enkelvoud niet gecombineerd mode. Ons Radian6 product is het begrijpen van de gigantische hoeveelheden ongestructureerde data te vinden op het internet, in Twitter stromen, Facebook updates, blog posts en meer voor jaren. We maken al korte metten met big data voor een lange tijd. Maar we gebruikten het als een aanvulling van de kern van onze CRM-productlijn. We gebruikten het om sentiment analyse bij de klanten te monitoren. De echte kans hierachter kan veel groter zijn dan iemands aanvankelijke raming zijn.

Nu, we zijn blij om een ​​aantal nieuwe mogelijkheden aan te kondigen binnenkort onze klanten helpen omgaan met een grotere verscheidenheid van big data types zoals informatie over het weer, point of sale transactiegegevens en nog veel meer. We maken het gemakkelijker dan ooit voor elk bedrijf in deze wereld om te integreren, te vergelijken en hun traditionele, interne ERP-data te verbeteren met gestructureerde en ongestructureerde gegevens, ongeacht de oorsprong of omvang van de databases.

Onze channel partners bouwen ongelooflijke nieuwe optimalisatieprogramma’s gebouwd op nieuwe force.com extensies die deze traditionele transactiegegevens zal trouwen met de nieuwe, grote gegevensbronnen. Bedrijven zullen een betere manier om die aan het personeel en hoeveel mensen aan het personeel naar hun winkels op basis van actuele weersvoorspellingen te begrijpen. Bedrijven zullen in staat zijn om te kijken naar de detailhandel van de klanten van hun klanten geld en die te gebruiken om beter te plannen hun inkomende supply chain aankopen. Kortom, zullen we elke salesforce.com klant dat deze nieuwe tweede drie-eenheid technologieën de meest concurrerende en de meest winstgevende bedrijven binnen hun sector verticaal gebruik te maken.

Toen we de eerste drie-eenheid van mobiel, cloud en social aangepakt, zagen we dit als een manier om te democratiseren technologie, om bedrijven beter te verbinden met hun werknemers en klanten en leveren een hele reeks andere voordelen voor u. De tweede drie-eenheid zal inzichten te creëren. Insights zo geweldig, zo vet zo competitief voordelig dat het een enorme kloof tussen de bedrijven die niet weten hoe ze hun activiteiten te optimaliseren ten opzichte van degenen die meten en alles begrijpen van de klant sentiment aan het kopen van trends seizoensgebondenheid veranderingen aan potentiële product defect toezicht zal maken en een hele reeks van andere toekomstgerichte mogelijkheden.

De tweede drie-eenheid is over het benutten van kansen. En dat is waarom we kondigen bigopportunitynow.com.

bigopportunitynow.com neemt de beste mogelijkheden wij, onze klanten en onze cadre van partners hebben gecreëerd rond analytics, in-memory database-technologie en big data. Denk aan bigopportunitynow.com als de meest ontzagwekkende executive dashboard je ooit zou kunnen voorstellen. Deze technologie is het monitoren van enorme hoeveelheden informatie, nieuws evenementen, commodity prijswijzigingen, regelgeving, collecties, en nog veel meer. Er wordt gekeken naar de expliciete en impliciete acties van je concurrenten en hoogtepunten voor u potentiële mogelijkheden van uw bedrijf moet worden benut.

Met bigopportunitynow.com, salesforce.com is het leveren van de innovatie moet uw bedrijf om te concurreren in deze nieuwe economie. We zijn het leveren van de innovatie, zodat u de gelegenheid om de nieuwe kennis die nodig is om te winnen in de steeds versnellende en concurrerende wereldwijde markt van vandaag exploiteren.

Maar de verandering is niet van plan om daar te stoppen.

Mijn partner, Parker Harris, en ik sprak over een andere drie-eenheid vormen deze dagen. Deze bestaat uit 4G mobiele telefonie, alomtegenwoordige telefoon en internet toegang over de hele wereld en de opkomst van video als een bedrijf medium. Wij zijn van mening dat vrijwel elk bedrijfsproces zal worden beïnvloed door de opkomst van deze drie convergerende technologieën, ook.

Bijvoorbeeld, call centers zijn iets dat salesforce.com is zeer vertrouwd met. Onze technologie is gebruikt in call centra meer dan tien jaar. Maar hoe werkt het callcenter wereld veranderen als klanten bellen in verwachtten een full-motion video naar full motion video telefoongesprek?

Ik denk dat video zal elk bedrijfsproces transformeren en, bij uitbreiding, elk bedrijf systeem. We moeten nieuwe opslag en het behoud protocollen om onze video-oproepen niet alleen onze e-mails op te slaan. We onderzoeken en experimenteren agressief hier als vorig jaar de iPhone 5 en de Android-telefoons zijn technisch klaar voor deze wereld. Dus zijn uw klanten en leveranciers!

Ik ben het plegen van u dat salesforce.com, het meest innovatieve bedrijf in de enterprise software ruimte, zal de eerste op de markt met volledige video-enabled applicaties zijn. “(Wachten op applaus ….)

We zijn ook het bestuderen van andere combinaties van technologie die bit nog steeds verder uit, maar zal ongetwijfeld veranderen zaken, concurrentie en software. We zullen meer van die delen in Dreamforce volgend jaar 2014.

Maar terug naar vandaag ….

Salesforce voegt branchespecifieke Wave analytics app

Salesforce tips zijn AI masterplan, previews Einstein

Salesforce Q2 beats schattingen, aandelen vallen op lichte Q3 begeleiding

Salesforce kopen BeyondCore: De toekomst van geavanceerde analyses is in context