Bangalore wendt zich tot tech de weg effenen voor ambulances

Een technologie tie-up tussen Bangalore première ziekenhuis, de lokale vervoer afdeling en de politie gericht op ambulances die kruipen door overbelaste wegen van de stad te bevrijden;. Het verkeer in de Indiase stad wordt vaak onderbroken door de geluiden van ambulance sirenes die tevergeefs jammeren op hun onvermogen op weg naar hun bestemming. Dit aloude probleem kan worden opgelost via een samenwerking tussen Bangalore Manipal ziekenhuis, het lokale verkeer commissaris, en de politie. Gelegen op Old Airport Road, Manipal ziekenhuis ligt in het hart van één van Bangalore drukste verkeersaders aansluiten van de CBD en technologie parken in het westen;. in een interview met de website, Dr Sudarashan Ballal, medisch directeur en voorzitter van de medische adviesraad bij Manipal de groep van de ziekenhuizen, zei dat het ziekenhuis zal technologie te gebruiken om te proberen het probleem op te lossen. Het zou de weg of GPS-uitgeruste ambulances toewijzen aan een noodsituatie het slachtoffer te bereiken en koeriersdiensten hen terug naar het ziekenhuis.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

Deze route zou naar het lokale verkeer management center, dat zal groen-licht op de reis van de ambulance’s worden gestuurd. Dit zou worden aangevuld door de politie die de stroom van het verkeer zal leiden. Het transport centrum zal ook helpen navigeren door de ambulance door de modderpoel;. Normaal gesproken in het verkeer, zal chauffeurs proberen om de ambulance te gebruiken, zodat ze samen sneller kunnen krijgen, “zei Ballal.” Er zijn veel manieren waarop we kijken naar; technologie om te helpen levens te redden en maken het veiliger voor de patiënten,. het GPS-apparaat wordt aangesloten op de politie meldkamer, en de politie zal de ambulance uitwijken naar het ziekenhuis, zorg ervoor dat het groen is allemaal via de verkeerslichten, “legde hij uit. “We zullen ook de verkeerspolitie bemannen diverse kruisingen, zodat de ambulance zo vroeg mogelijk kunnen overlaten aan elke vermeende belemmeringen te voorkomen.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal