Baidu kiest Schneider Electric voor hun eerste modulaire datacenter

Baidu, de grootste Chinese website en de meest gebruikte zoekmachine in China (waar Google allang heeft zich teruggetrokken uit in plaats van aan de door de Chinese overheid gestelde inhoudelijke eisen) heeft gekozen voor Schneider Electric om hun eerste container datacenter modules te bouwen. Schneider heeft eerder gewerkt met Baidu om aangepaste IT-kasten als onderdeel van Baidu’s open source-gebaseerde Project Scorpio bieden.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Meer dan ooit, datacenters draaien de hele wereld, maar velen van hen hebben een 21e-eeuwse reboot. datacenters van vandaag hebben efficiënter, overbodig, en flexibeler dan ooit. We onderzoeken wanneer en hoe je het best je eigen datacenter versus wanneer uit te besteden naar de cloud of een service provider, en wanneer een hybride aanpak.

Schneider heeft een groot assortiment van gestandaardiseerde datacenter container modules opgebouwd rond zowel hun hardware-expertise in UPS en voeding ervaring en hun DCIM softwareoplossing InfraStruXure. Ze zijn het aanbieden van klanten, zowel gedeeltelijk geprefabriceerde en volledig geprefabriceerde datacenter modules, variërend van eenvoudige containers bedraad aan de klant voldoen aan de behoeften van IT-datacenter oplossingen voor de integratie van de nieuwste hardware en software-oplossingen te voltooien.

Voor Baidu, de twee datacenter modules gecontracteerd worden gebouwd aan de specifieke eisen die Baidu uiteengezet in hun verzoek om voorstellen te voldoen.

De twee Baidu M1 datacenter modules worden geleverd als complete oplossingen. Dat betekent dat naast de infrastructuur componenten, zoals in-row cooling, bekabelingsinstallatie, kasten, toegangscontrole, brandblussystemen en DCIM software om de module Schneider zal ze het leveren volledig geconfigureerd met de IT-infrastructuur componenten beheren ook.

De M1 datacenter modules zijn gericht op doelen van de mogelijkheid om extra capaciteit snel te implementeren, terwijl het verbeteren van hun ecologische voetafdruk als ze verhuizen naar een groenere Baidu Baidu’s.

De modules zullen zeer flexibele en ecologisch veilig zijn, waardoor ze worden ingezet indien nodig (zowel binnen als buiten), en hebben een eenvoudige configuratie als een hoge prioriteit, waardoor ze opnieuw worden geconfigureerd of hergebruikt met een minimum aan inspanning.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren