AWS: De complete gids voor cloud van Amazon

Amazon lanceerde haar cloud in 2006 en sindsdien is gekomen om de industrie te domineren.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

complete gids van de website naar Amazon Web Services (AWS) en de op hol geslagen cloud kijkt naar hoe het bedrijf heeft opgebouwd een enorme voorsprong in zijn sector, het tellen van start-ups en grote bedrijven onder haar klanten.

Amazon’s API’s zijn een de facto standaard, bijna alle populaire start-up u de zorg om de naam heeft gemaakt van haar diensten en bedrijven zich opstapelen in zijn low-cost infrastructuur-as-a-service-technologie voor alles van basis opslag tot geavanceerde data-analyse. Met zijn omvang, is het verkrijgen van een voorsprong op haar concurrenten die moeilijk voor hen om te overwinnen zijn.

Amazon Web Services: De opkomst van het nut cloud onderzoekt de omvang van de AWS. Hoe groot is de cloud, en wat voor soort hold heeft het over de moderne-ontwikkelaar geleid web?

Ook wordt gekeken naar hoeveel geld Amazon maakt van AWS, en hoe het haar retail vaardigheden geldt, beproefde op Amazon.com, de cloud arena.

Voor een beter zicht op de nummers, De opkomst van AWS: In foto’s illustreert de groei van de dienst sinds 2006. Op hetzelfde moment, heeft Amazon steeds nieuwe facetten toegevoegd aan AWS als het verruimt de technologie uit de buurt van de gecommodificeerde storage en compute-opties, en in meer complexe gebieden zoals de SSD-backed DynamoDB NoSQL database.

Hoe Amazon blootgesteld zijn lef: De geschiedenis van AWS EC2 brengt de binnenkant verhaal van de hoeksteen van AWS, de EC2 cloud. We spreken met Chris Pinkham, de ingenieur die verantwoordelijk is voor de wereldwijde infrastructuur van Amazon in de vroege jaren 2000, die kwam met het idee, en ontdek hoe Amazon’s agressieve benadering van het uitrollen van services zet het voor het spel.

Onze gids wraps met AWS: Kan iemand vangen Amazon’s cloud? Amazon’s schaal en de bereidheid om genoegen nemen met lagere winstmarges heeft voorsprong op zijn rivalen te zetten. De enige geloofwaardige concurrentie lijkt te zijn van andere grote IT-bedrijven met diepe zakken, zoals Google, Microsoft en HP. Maar kan een van deze tech reuzen echt concurreren?

Klik hier voor de nieuwste technologie nieuws en analyse, blogs en reviews direct in uw inbox met de website van de Britse nieuwsbrieven.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen