Avaya debuteert op het web gebaseerde contact center agent voor Chrome-apparaten

Google heeft een aantal goodies gelost over de hele kaart (inclusief een andere richting voor Google Maps) en ingeklemd is er één waarin niemand een kaart zal nodig hebben of zelfs het huis te verlaten.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Het is nog niet de scheepvaart, maar u kunt een pre-release van Android Lollipop lopen, en het is al op zoek erg lekker.

Temidden van het bedrijf houdt zich bezig Silicon Valley samenwerking evenement op woensdag, Avaya introduceerde een web-based contact center agent speciaal ontworpen voor Chrome-apparaten.

Ontwikkeld in samenwerking met Google, de Avaya Agent voor Chrome is een WebRTC-gebaseerde browser applicatie versie van Avaya’s contact center software, die via Chrome management kan worden ingezet zonder extra software nodig.

De Chrome-agent wordt aangesloten op Avaya-systemen opgezet zowel on-premise of in de cloud, en Avaya aangeprezen dat het hele pakket deal binnen enkele minuten kan worden geïnstalleerd.

Val Matula, senior director en hoofd van nieuwe producten en technologie bij Avaya, uitgelegd in een blog post op woensdag dat de gegevens van de klant (dwz naam, account info en geschiedenis, enz.) Worden geduwd om agenten, hetzij via een speciale app of webbrowser, terwijl call routing wordt uitgevoerd via Avaya hardware dankzij de API’s te openen.

“Tot nu toe, de flexibiliteit in het contact center betekende ofwel het sturen agenten naar huis met laptops die de enterprise IT-omgeving in het huis gerepliceerd, of vraagt ​​agenten om enterprise software te installeren op thuiscomputers,” Matula gereflecteerd.

Hij benadrukte het potentieel van de Chromebook om deze problemen op te lossen dankzij de “low cost, eenvoudig beheer, allemaal in een veilige omgeving.”

Barry Toole bij MeadWestvaco, een wereldwijde verpakking en logistiek bedrijf (en Avaya klant), uitgewerkt in de gelegenheid werk-van-huis in een aparte blogpost als we in de stormachtige winterseizoen.

Agenten kunnen nu vanuit huis werken op hun Chromebooks met volledige Avaya contact center-functionaliteit, “Toole schreef.” In het geval van een sneeuwstorm of een netwerk onderbreking, kunnen we onze activiteiten te verplaatsen naar een site die Wi-Fi heeft. Medewerkers van een fysieke telefoon niet meer nodig en kan eenvoudig en veilig hun werk uit te voeren met behulp van alleen hun Chromebook.

Gezien de bodemprijzen doorgaans geassocieerd met Chromebooks browser-gebaseerde, Toole nota genomen van de aanpak bespaart gebruikers ook extra middelen op het gebied van hardware.

nu beschikbaar is, kan Avaya Agent voor Chrome worden ingezet via drie verwisselbare configuraties: binnen een contact center met een Avaya telefoon systeem, op afstand met een vaste telefoon, op afstand met gesprekken direct gefilterd door Chromebooks.

Afbeelding via het officiële Google for Work-blog

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen