Avaya biedt betaalbare video samenwerking voor het MKB

Avaya, de wereldwijde aanbieder van zakelijke samenwerking en communicatie-oplossingen, heeft onlangs aangekondigd de Avaya Video Collaboration oplossing voor IP Office speciaal ontworpen voor de, kleine en middelgrote bedrijven, (SMB) segment.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, samenwerking, Microsoft om rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen; mobiliteit; Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Het biedt eenvoudige, betaalbare en uitgebreide desktop, mobiele en HD kamer-systeem video samenwerkingsmogelijkheden.

Het product levert BYOD (Bring Your Own Device) en HD-kamer-systeem mogelijkheden in een gemakkelijk te gebruiken oplossing voor het MKB in te zetten. Het beschikt over een “virtuele vergaderruimte” voor maximaal acht deelnemers met click-to-join mogelijkheden van een op standaarden gebaseerde room systeem, desktop of mobiel apparaat.

Het bedrijf merkt op dat deze oplossing vormt een aantrekkelijke optie voor Avaya IP Office-klanten en anderen, met name in de MKB-sector, om op grote schaal te implementeren business-grade video met minimale eis voor IT-ondersteuning. Het levert een rijke collaboratieve mogelijkheden, zelfs op lage bandbreedte, die de productiviteit helpen verhogen, het verbeteren van de klantenservice, en de totale kosten van het zakendoen.

In een reactie op de lancering, Paul Chen, directeur van producten en oplossingen in AziĆ«-Pacific bij Avaya zei: “In een recent rapport van derden werd IP Office erkend als de toonaangevende; Unifed communicatie; oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen op basis van TCO, onderhoud en het gemak van implementatie.

Video samenwerking oplossingen zoals Avaya’s helpen het MKB om de klantenservice met rijke face-to-face interactie te verbeteren en sterke verbindingen met externe en mobiele werknemers te behouden. Volgens een IDC-rapport – SMB Telefonie: Actueel / Geplande Telecom gebruik van hulpbronnen, 2013–30 procent van de middelgrote bedrijven zijn op dit moment met behulp van enkele videoconferencing middelen dan eenvoudige webcam.

Het rapport geeft aan dat het aantal kleine en middelgrote bedrijven met behulp van video samenwerking duidelijk is ingesteld voor een aanzienlijke groei, en zou kunnen verdubbelen in de komende 12 maanden.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze