Australische regering herziet computing-beleid cloud

Australische regering afdelingen zal binnenkort worden geduwd tot het nemen van meer cloud services met de aankomende release van de herziene cloud computing het beleid van de overheid.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

De overheid Nationale Commissie van de Algemene Rekenkamer, aanbevolen mei, dat de overheid kiezen voor een cloud-eerste strategie omdat het gezegd dat de afhankelijkheid van op maat gemaakte, legacy-systemen belemmerd vooruitgang in de overgang naar de cloud.

Op het moment echter, penningmeester Joe Hockey en minister van Financiën Mathias Cormann, aangegeven, dat cloud-diensten zou worden beschouwd na de begroting 2014-2015, met de meeste investeringen in technologie uitgesteld.

Aan het, 2013 verkiezingen, de Coalitie toegezegd dat kleinere overheid zou moeten gebruiken gedeelde of cloud-diensten unles efficiënte schaal hindernissen kon worden voldaan, en er zou een proef van een verhuizing kritieke gegevens naar een beveiligde regering wolk in 2014, maar met ingang van juli 2014, dit moet nog uitlopen.

Communicatie Minister Malcolm Turnbull vandaag bevestigd bij de lancering van het; Australische App Economy verslag; in Sydney dat een herziene cloud computing beleid bijgewerkt van het beleid van de regering nam om de 2013 verkiezingen spoedig zou worden vrijgelaten.

“We zullen binnenkort een herziene cloud computing beleid om aanzienlijke verhoging van de acceptatie van cloud services door de federale overheid, in overeenstemming met ons beleid voor e-overheid en de digitale economie los,” zei hij.

De minister gaf aan dat het beleid zou kijken naar een aantal van de blokken geplaatst op de overheid bij het gebruik van cloud-diensten te stoppen.

“Net zo belangrijk als mission statements zijn, het belangrijkst zijn de acties die we nemen om de belemmeringen die op dit moment beperkt te verwijderen, en in veel gevallen te voorkomen, agentschappen van de aanschaf van cloud-diensten,” zei hij.

We kunnen niet uit de weg het feit dat we nodig hebben om het verbeteren van de manier waarop ICT wordt traditioneel door de overheid worden geleverd. Denk aan het feit dat de federale overheid alleen al besteedt ongeveer AU $ 6000000000 per jaar over ICT en heeft nog minder dan $ 5.000.000 op cloud services sinds juli 2010 uitgegeven.

Turnbull zei dat de veranderingen aan te kondigen “in de komende weken” zou een scala aan mogelijkheden voor cloud service providers te presenteren.

Vorige maand heeft de Australische regering Chief Technology Officer John Sheridan, vertelde de website die, overheidsinstellingen waren in geen haast om te verhuizen naar de cloud, met veel wachten op bestaande contracten te beëindigen.

Een van de uitdagingen van het begrip van waar u een wolk aanbesteding zou kunnen gebruiken is na te denken over het feit dat we vaak in contract voor de dingen nu, en je bent niet van plan om te verhuizen naar de wolk in het midden van een contract, je ‘re wachten tot een overeenkomst zijn einde bereikt en vervolgens in overeenstemming met de richting van de overheid, te evalueren cloud mogelijkheden die voldoen aan die specifieke eisen, en ze gebruiken als het is waar voor je geld om dat te doen, “zei hij.

De overheid is ingesteld op een cloud provider paneel op zijn plaats tegen het einde van 2014 hebben, Sheridan aangegeven.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen