Australische regering CTO op het vinden van de juiste pasvorm voor cloud

De cloud provider panel zal de beste selectie van cloud bedrijven en producten aangeboden aan de overheid, volgens de Australische regering Chief Technology Officer John Sheridan.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Als geheel, is de Australische regering het nemen van kleine stapjes naar het gebruik van cloud-technologie binnen de overheid, met plannen om de Australia.gov.au en Finance.gov.au te verplaatsen naar de publieke cloud later dit jaar, en plannen om een ​​cloud te vestigen diensten panel vergelijkbaar met het datacenter als dienstverlener panel opzetten van 21 maanden geleden.

Sheridan vertelde de website dat het paneel DCaaS had geresulteerd in 30 contracten in 21 maanden een totaal van AU $ 1.500.000 waard ondertekend.

“Ze hebben aangetoond dat ons de nuttige aspecten van het gebruik van cloud-procurement als een vorm van ontmoeting bijzondere uitdagingen of bijzondere eisen voor de overheid,” zei hij.

Hij gaf aan dat er geen haast om de diensten naar de cloud te verplaatsen, en het maakte zin om te wachten tot de contracten beëindigd alvorens een verhuizing.

Een van de uitdagingen van het begrip van waar u een wolk aanbesteding zou kunnen gebruiken is na te denken over het feit dat we vaak in contract voor de dingen nu, en je bent niet van plan om te verhuizen naar de wolk in het midden van een contract, je ‘re wachten tot een overeenkomst zijn einde bereikt en vervolgens in overeenstemming met de richting van de overheid, te evalueren cloud mogelijkheden die voldoen aan die specifieke eisen, en ze gebruiken als het is waar voor je geld om dat te doen, “zei hij.

Bij de uitvoering van het beleid van de regering om de cloud te gebruiken wanneer het nuttig is om dit te doen, Sheridan zei dat er drie manieren waarop de overheid het zou hebben uitgevoerd. De eerste zou zijn geweest voor de overheid om een ​​eigen cloud te bouwen, maar hij zei dat was niet praktisch.

“De uitdaging voor dat het zou ons verplichten twee datacenters van onze eigen, hier waarschijnlijk geografisch gescheiden in Canberra te bouwen. We zouden hebben om ze te onderhouden gedurende 20 jaar om een ​​return on investment te krijgen,” zei hij.

Ons eerder werk heeft ons geleerd dit niet de beste manier om datacenter diensten beginnen te krijgen. We kunnen die optie aan de kant gezet.

De tweede optie zou zijn om naar een cloud provider voor een hele-of-government cloud. Dit is niet ideaal, ook.

“Onze visie is dat de markt is nog niet klaar voor, dat net op het moment, vooral als je bedenkt dat het een vijfjarig contract met een paar uitbreidingen nodig zou hebben om het te maken waar voor je geld voor de eigenlijke leverancier”, zei hij .

De prijsstelling veranderingen in de markt voor cloud aanbod betekende dat het zou geen zin te maken voor de overheid om een ​​provider te kiezen.

“Het zou dom zijn voor ons om één nu halen, [te] proberen om de winnaar en hoop dat in de toekomst zal worden gehandhaafd halen,” zei hij.

De wolk panel, die idealiter zal worden in plaats tegen het einde van 2014 zou kunnen cloud providers om te concurreren op prijs en productaanbod, en voor overheidsinstellingen om het product dat de beste waarde aan het agentschap aangeboden te kiezen.

We kunnen het soort van de concurrentie die de neiging om de prijzen naar beneden te rijden te handhaven. Wij hopen dat paneel op zijn plaats tegen het einde van dit kalenderjaar.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen