Australië, Engeland, werkgevers het WK verliezers?

Er zijn een aantal ernstige problemen die het beheer houden tijdens de maand durende toernooi. Terwijl het WK altijd een langverwachte concurrentie wereldwijd is geweest, is de aanwezigheid van Australië voor het eerst sinds 1974 het verzenden van belang in dit land naar een ongekend niveau.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

Het feit dat het toernooi in Europa wordt gehouden is iets van een gemengde zegen voor de informatietechnologie managers (en managers in andere gebieden) hier. Terwijl aan de ene kant is er geen kans op een uittocht van werknemers tijdens de werkuren naar een high-profile spel te vangen, aan de andere kant is er alle kans op een vermoeide, blauwogende, mogelijk fout-gevoelige crew struikelblok in op maandag 19 juni na de Socceroos pakken wereldkampioen Brazilië.

(Managers kunnen ook rekenen op een minder-dan-verse arbeidskrachten op dinsdag 13 juni na Australië pakt Japan de vorige nacht om 11 uur CET en op vrijdag 23 juni na we nemen Kroatië op 05:00 AEST).

De productiviteit en prestaties vraag wordt verergerd in bedrijven met een multinationale personeelsbestand of significante aantallen, toegewijde voetbalfans (die het een verplichting om overwegen;. Vangen zoveel spellen als mogelijk)

Het zal interessant zijn om te zien, in hoeverre managers eisen hetzelfde niveau van productiviteit en prestaties van hun afgemat werknemers tijdens het evenement of, of sommige instemmen met een iets lager niveau van de inspanning op sommige; dagen. Output kan verder worden uitgehold door het feit dat een aanzienlijk, deel van het personeel zou kunnen worden op verlof ofwel te reizen naar, Europa (of op zijn minst een vriendelijker time-zone) of neem de games, hier, zonder geconfronteerd met de druk van het moeten de werken dag na, een late finish.

Een echte probleem kan echter worden gepresenteerd door een werknemer, die zich ziek de dag belt na een grote wedstrijd. Het volstaat om u te zeggen, zou denken dat overlegging van een (echte) medisch attest zou, zijn verplicht in de meeste werkplekken …

Een ander lastig beheer probleem – met duidelijke, gevolgen voor een IT-bedrijf – is, al dan niet aan de regels en beperkingen van het gebruik van Internet op te leggen, tijdens het toernooi.

De brede beschikbaarheid van, de bandbreedte in beslag streaming video in het bijzonder van websites, kan een organisatie Internet wetsvoorstel aanzienlijk te verhogen; (zonder zakelijk voordeel dan ook), terwijl de verleiding om, surfen op het uitgebreide online dekking van het kon evenement, ook te worden veel voor sommige werknemers. Sommige nieuwsberichten hebben aangegeven dat belangrijke Socceroos sponsor van de National Australia Bank is verhuisd naar haar 30.000 medewerkers toegang krijgen tot World Cup websites te blokkeren. Het zal interessant zijn om te zien hoe veel organisaties de voorsprong van de NAB zal volgen en als ze zullen moeten versterken om hun werknemers regels; Internet in de leadup aan het toernooi.

(Op een minder serieuze noot, wie denk je dat je gaat winnen;? Schrijver – waarvan tipping pedigree wordt aangetoond door het feit dat hij, momenteel zit het laatst op de intra-office AFL tipping comp -, denkt de Nederlandse, Tsjechen of Argentijnen het zal nemen;. Australië, helaas, is het onwaarschijnlijk dat het te maken voorbij de eerste ronde An,. verwachting zware Engeland zal ook vroeg gaan).

Welke technieken (indien aanwezig) is uw organisatie in dienst te zijn werknemers op het goede spoor tijdens het WK te houden? Te hebben; je had of herinneringen over internetgebruik uitgegeven tegen je, werkplek tijdens het toernooi? Heeft uw organisatie zocht; blokkeren sites? En wie is uw tip om te winnen? Heeft u schelen? E-mail me op, te bewerken @ en geef me je feedback.

Iain Ferguson is het nieuws redacteur van de website Australië.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal