Australian Rugby Union revisies IT-systeem in een flits

De nationale instantie toezicht rugby in Australië, de Australische Rugby Union (ARU), is gebleken dat het zijn IT-infrastructuur gereviseerd, schakelen naar een flash-gebaseerde datacenter scala van zijn legacy-disk gebaseerde omgeving.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Voor IT infrastructuurbeheerder ARU’s, Nick Payne, heeft de nieuwe flash-gebaseerde datacenter infrastructuur van de organisatie toegestaan ​​om de fysieke datacenter eisen te verminderen en beter de informatie-uitwisseling en analyse functie onder zijn nationale footprint en partnerorganisaties te vergemakkelijken.

“Ons vermogen om diensten met onze staat divisies en lid vakbonden in het hele land van cruciaal belang voor onze bedrijfsvoering is te delen”, aldus Payne, die gisteren tijdens een media-evenement sprak in Sydney.

“Ze vertrouwen op onze diensten voor hun core business functies, zoals CMS, team management tools, en aanzienlijke hoeveelheden video content voor coaching middelen. Dit betekent dat onze centrale diensten moeten presteren op topniveau rond de klok,” zei hij.

ARU, in haar rol om de groei en ontwikkeling binnen het spel ondersteunen van junior tot elite spelen niveaus, maakt gebruik van data wetenschappers om het spel en de speler video’s die voor het delen over de nationale netwerk van de organisatie ter beschikking worden gesteld te analyseren.

Elke week kunnen zien tot acht wedstrijden voor ARU, met elk spel waarbij maximaal acht camera feeds, het genereren van een hoog niveau van videobeelden voor analyse, opslag en delen.

Volgens Payne, heeft ARU’s overstap van zijn legacy-disk gebaseerde datacenter omgeving naar de flash-gebaseerde systeem van de organisatie toegestaan ​​om een ​​betere greep te krijgen op de toegang tot de gegevens voor de analyse, terwijl ook waardoor zij haar fysieke datacenter voetafdruk te verkleinen.

“We werden uit opslagruimte hardlopen, functionaliteit was minder dan optimaal en doorlopend onderhoud was duur, dus besloten we om te zoeken naar alternatieven,” zei Payne.

Onze data-opslag eisen zijn gedaald van 52 terabytes (TB) tot slechts 10,5 TB, “zei hij.” Met deze is het feit dat we hebben afgehaakt fysieke ruimte eisen van een halve rack – ongeveer 20 rack-eenheden (URS) – gewoon vier SO, die energie bespaart in ons datacenter, “zei hij.

Volgens Payne, ARU in staat was om zijn gegevens volume dankzij de data reductie systemen van Pure-opslag, die de flitser gegevens array voor het IT-systeem revisie geleverd, in samenwerking met lokale integratie partner, Solista minimaliseren, voor het ontwerpen en implementeren van de nieuwe infrastructuur.

ARU’s revisie aankondiging komt als enterprise flash-opslag ontwikkelaar, Pure-opslag, onthult drie nieuwe producten; FlashArray 405, het aanbieden van maximaal 40 TB aan ruimte, FlashArray 420, ondersteuning voor maximaal tot 125 TB aan data, en de FlashArray 450 en biedt tot 250 TB aan bruikbare ruimte.

Het bedrijf kondigde vandaag ook aan zijn nieuwe zuiverheid 4.0-software, die ramp recovery, gegevensbescherming, veiligheid en Pure Storage’s eigen snapshot diensten en compressie technologie biedt.

Volgens Michael Cornwell, Pure Storage chief technology officer voor Azië Pacific en Japan, de nieuwe releases te zien het bedrijf zorgen voor een aanbod voor alle enterprise maten.

“We hebben nu een product portfolio dat alle van de enterprise datacenter toepassingen kunnen dekken,” vertelde hij de website.

Aangezien de prijs van flash-gebaseerde opslag hardware in de afgelopen jaren is gedaald, is het populair geworden onder organisaties die high-speed I / O-prestaties en lage latency voor hun toepassingen. De hedge-vondst industrie is nogal dol op omdat het high-frequency trading kan faciliteren.

Hoewel nog steeds duurder dan-disk-gebaseerde data-opslagsystemen, is flash-opslag steeds de go-to-technologie voor organisaties schakelen naar Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Volgens Cornwell, een groot aantal van de Pure-opslag’s eindgebruikers in Australië zijn in de onderwijssector, met scholen en universiteiten de overstap naar VDI in samenwerking met bedrijven zoals virtuele computing-provider, VMWare.

Onder de Australische scholen te hebben plaatsgevonden op Pure Storages flash data arrays, als onderdeel van een IT-revisie is Pymble Ladies ‘College, op North Shore in Sydney. In 2012, de school ook de suite van video-technologie van Cisco, waaronder Cisco Media Experience Engine, Show and Share en WebEx aangenomen.

Pure-opslag, die zijn nieuwe product releases deze week bekend gemaakt tijdens haar online Flash Visionaries Summit, is één van een groeiend aantal spelers in de Australische markt plying enterprise-flash-gebaseerde datacenter storage hardware, inclusief EMC en NetApp.

In april, Pure-opslag, aangekondigd, het was in zijn serie F fondsenwerving round verhoogd US $ 225.000.000, waardoor de totale fondsenwerving tally tot US $ 470.000.000. Vanaf april, de totale waardering van de onderneming, door haar eigen inschatting, werd geplaatst rond US3 miljard.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren