Australian National University gebouw ERP private cloud

De Australian National University (ANU) is op de laatste loodjes in zijn grote IT-consolidatie en deduplicatie project, gericht op het vaststellen van een private cloud naar core business applicaties van de onderwijsinstelling hosten.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Volgens de ANU CIO, Peter Nikoletatos, het project, verschuldigd voor de voltooiing medio 2014, is het consolideren van de IT-infrastructuur van meerdere hogescholen en de vele universiteiten die deel uitmaken van de ANU.

“De hele reden is om een ​​consistente, kleinere omgeving om onze ERP (enterprise resource planning) en een meer verantwoorde opstelling in termen van onze carbon footprint run te bieden, ‘zei hij tegen de website.

De ANU is een groep van acht universiteiten, en het heeft veel onbedoelde aankopen hadden in het afgelopen decennium waar hij kocht veel individuele oplossingen. Dit is een rationalisering in een virtuele computeromgeving, dat wordt georkestreerd en is ontworpen om te werken.

De IT-omgeving zal worden geconsolideerd in een primaire en secundaire datacentra running Dell Compellent-opslag, blade servers en Force 10 netwerkswitches. De nieuwe omgeving biedt tot één petabyte aan opslagruimte en zal ook gastheer voor een back-up en recovery-faciliteit.

De ANU’s tier one applicaties voor HR, student administratie, financiën en onderzoek beheer – grotendeels gebaseerd op Oracle PeopleSoft – zal worden gehost in een virtuele omgeving, samen met tussen de 600 en 900 virtuele machines (VM’s).

Deze VMS zal lopen 30 tot 40 tier one en twee apps – zoals die worden gebruikt in specifieke onderzoeksdisciplines in engineering en medische – en ook voor de veiligheid en identity management. Mogelijk honderden andere deeloplossingen kan ook worden uitgevoerd op de nieuwe VM.

In een reactie op de kostenbesparingen behaald als gevolg van het project, Nikoletatos zei dat hij verwacht een rendement op investering van tussen de 10 en 30 procent. Maar hij zei dat de werkelijke waarde van het project bij de oprichting van de universiteit voor de private cloud en het verbeteren van het beheer van haar IT-omgeving te zijn.

“We zullen een aanzienlijke verbetering ten opzichte van onze orkestratie hebben – vereenvoudigde dan automatisch – dus is het makkelijker om de toegang tot de opslag en VM’s te bieden, en over de veiligheid van onze gegevens als het wordt een back-up en betrouwbaar opgeslagen,” zei hij.

Ondanks het feit dat een groot voorstander van de publieke cloud, Nikoletatos zei dat hij bewust had gekozen voor een on-premise private cloud, en de ANU de datacenters of omgeving niet uit te besteden aan een derde partij.

Voordat u naar de [publiek] cloud moet je zeker wat u mee naar de cloud is volwassen, “legde hij uit.” Fase één is om dingen samen te voegen, krijgen ze het werken in één omgeving, en maken het een beheerde dienst – de naam ‘ANU Private Cloud’ is niet toevallig – dan hebben we de mogelijkheid om managed services wordt verstrekt aan ons of om het te verschuiven buiten de campus van de universiteit.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen