ASX tech hoofd op de weg naar buiten

Jeff Olsson, de uitvoerende macht die belast zijn met technologie voor de Australian Securities Exchange (ASX), is ingesteld om het bedrijf te verlaten in juli, werd vandaag aangekondigd.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Beëindigen van een 15-jarige carrière met de ASX, werd Olsson gefeliciteerd voor zijn bijdragen aan de organisatie door afgevaardigd bestuurder en CEO Elmer Funke Kupper.

Volgens Kupper, wordt Olsson die rond tot juli met het oog op voltooiing van de levering van het bedrijf nieuwe datacenter set te openen in februari.

Olsson heeft zijn deel van de hik gehad in de afgelopen 12 maanden met de ASX, als twee afzonderlijke uitval in 2011 het effect van de aarding van de markten van het land tot stilstand gehad.

De ASX vertelde de website van Australië dat Olsson maakte de beslissing om over te gaan van het bedrijf op zijn eigen, eraan toevoegend dat er niets te lezen tussen de regels in dit geval was.

De ASX zal het zoeken naar vervangende Olsson beginnen deze maand.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen