ASR Groep zoet zijn Business met SAP

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

Data Management, Godan, het voeden van de wereld met open data; Big Data Analytics; DataRobot streeft naar laaghangend fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken, opslag, Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, heeft tot doel vervang technologie achter Zip

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Het begon allemaal in 1850 ….

ASR Group vindt zijn suiker know-how terug zes generaties, toen de eigenaren begonnen met de productie van rietsuiker in Cuba. Na de communistische revolutie, kwam het gezin naar Amerika en stichtte Florida Kristallen Corporation in 1960 in Zuid-Florida.

Op de weg van waar de Florida Crystals werd de bouw van de suikerfabriek, een andere groep van familiale boeren vormde de Sugar Cane Growers Coöperatieve van Florida. Het volgende jaar, de coöperatie bouwde de Glades Sugar House molen in Belle Glade. De twee bedrijven hadden veel gemeen en werkte nauw samen met de Zuid-Florida agrarische gemeenschap sterk te houden.

Decennia later, Florida Crystals en Sugar Cane Growers Coöperatieve partnered samen om een ​​rietsuiker raffinaderij in Yonkers, New York verwerven. De acquisitie 1998 was de basis die zou uitgroeien tot ASR Group, de grootste rietsuiker raffinadeur in de wereld vormen. Het bedrijf heeft nu de capaciteit om meer dan zes miljoen ton suiker produceren jaarlijks in zeven verschillende landen wereldwijd. In Florida alleen, haar aandeelhouders bestaan ​​uit 60 procent van alle geproduceerde ruwe suiker.

Het is een familiebedrijf

Tot op de dag, zijn familie waarden ASR Groep ingebakken in zijn kern. Het bedrijf is gewijd aan het geven terug aan de gemeenschap. ASR Groep richt zich grotendeels op het beëindigen van de strijd tegen de honger kindertijd. Het bedrijf sponsort de “Share Onze Kracht Great American Bake Sale,” en medewerkers vrijwilliger bij familie en dienstverlening aan de gemeenschap activiteiten gedurende het hele jaar.

Daarnaast is het bedrijf zich inzet voor duurzaam ondernemen. In feite, aandeelhouders van ASR Groep eigenaar en exploitant van het grootste energiebedrijf biomassa duurzame energiecentrale van zijn soort in Noord-Amerika. De plant wordt aangedreven door suikerriet vezels en gerecycleerd stedelijk afvalhout. De plant produceert schone, hernieuwbare energie, die vervolgens bevoegdheden suiker operaties evenals tienduizenden woningen in het gebied Zuid-Florida.

One Company, veel merken

ASR Groep is eigenaar van een groot aantal bekende merken, waaronder suiker Domino®, C & H®, Florida Cystals®, Redpath®, Sidul® en Tate & Lyle®. Topprioriteiten bedrijf omvatten het stroomlijnen van haar suiker activiteiten over de hele wereld en het beheer van de merkenportfolio in de meest efficiënte manier mogelijk te maken.

Om u te helpen voldoen aan de behoeften van het bedrijfsleven, ASR Group samen met SAP. ASR Groep is het vereenvoudigen van de manier waarop het loopt elk gebied van zijn bedrijf, van verkoopprocessen supply chain management van human resources voor de financiering van … de hele weg naar de suikerrietvelden.

Met SAP Business Suite powered by SAP HANA gehost in de cloud, werknemers ASR Group zijn in staat om toegang te krijgen tot alle relevante bedrijfsgegevens elk moment, op elk niveau van detail, in real-time. De mogelijkheid om af te boren om het even welk type van gegevens en visualiseren in gemakkelijk consumeerbare formats heeft toegestaan ​​ASR Group om de overgang van een transactionele werkzaamheden tot een analytische één – en de voordelen zijn er in overvloed.

Nu zakelijke behoeften kunnen worden geïdentificeerd en opgelost binnen een uur, en door het onderhouden van consistentie in alle merken, kan ASR Group proberen om toekomstige trends te voorspellen, reageren op zakelijke behoeften, en ondersteuning van behoeften van de klant.

Via haar SAP Cloud voor Sales oplossing, kan ASR Group ook inzicht in trends in de sector en klantinformatie te krijgen in real time vanaf een mobiel apparaat. Vertegenwoordigers dienen nu als vertrouwde adviseurs voor klanten bedrijven en in staat zijn om toekomstige trends te voorspellen en zakelijke problemen op te lossen sneller dan ooit tevoren. Bekijk deze video interview voor meer details.

Met SuccessFactors oplossingen kunnen ASR Groep verder te richten op de ontwikkeling van haar mensen. Van de toegenomen opleiding en ontwikkelingsprogramma’s voor salarisaanpassingen en erkenning, heeft het bedrijf inzicht gedetailleerd in elk aspect van de behoeften van werknemers en wil – en met gelukkiger, meer gemotiveerde werknemers komt betere bedrijfsresultaten.

Van het veld om de tafel

doel ASR Groep is altijd geweest om te produceren en leveren van kwaliteit suiker producten aan haar klanten tevreden. Nu, met de juiste technologie om de wereldwijde business te optimaliseren, ASR Group is verder waarde toegevoegd aan de diensten die het levert.

Bekijk deze korte video over hoe ASR Groep haar activiteiten heeft vereenvoudigd om meer te leren.

Voor meer informatie over high speed data analytics uw bedrijf kan optimaliseren, klik hier.

Volg mij op Twitter en LinkedIn.

Dit verhaal verscheen oorspronkelijk op SCN in SAP Business Trends.

Godan, het voeden van de wereld met open data

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip