ASG nagels $ 23m WA onderwijs deal

in het kort Aussie IT services outfit ASG Group kondigde vandaag aan dat het een contract aan haar bestaande klanten, de WA ministerie van Onderwijs, voorzien van extra IT-services gewonnen.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

De drie-jarige deal, ter waarde van meer dan $ 23.000.000, kan worden verlengd met maximaal twee jaar en zal Oracle applicaties management, database administratie en de server te dekken voor zakelijke toepassingen, zoals human resources en financiën. ASG zal ook applicatie ondersteuning voor de Oracle Student Learning (OSL) toepassing die momenteel gebruikt door meer dan 300 scholen in heel WA.

Van het nieuwe contract, Bevan Doyle, chief information officer bij de afdeling, zei: “We hebben een nauwe werkrelatie met ASG voor vele jaren en gedurende deze tijd ASG genoten heeft verstrekt essentiële diensten en bouwde een sterk inzicht in de afdeling bedrijfskritische Oracle-applicaties omgeving. ”

ASG’s andere contracten zijn onder andere een $ 13.000.000 applicatiebeheer deal met Qantas en een $ 8.000.000 managed services-overeenkomst met Civil Aviation Safety Authority van de federale regering. Dit nieuwe contract draagt ​​bij aan ASGs project pijplijn, ter waarde van meer dan $ 500 miljoen.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen