ARM medeoprichter wint Silicon Valley “Visionary” award

Herman Hauser, de mede-oprichter van ARM, de Britse microprocessor bedrijf, zal worden geëerd met een prestigieuze 2011 Visionary Award van SDForum op een privé-ceremonie op 21 juni.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

Mr Hauser is op dit moment een mede-oprichter van Amadeus Capital Partners. Hij was mede-oprichter van Acorn Computer Group, die een belangrijke Britse computerbedrijf in de vroege jaren 1980 was. Dit leidde tot de spin-off van Advanced RISC Machines (ARM) van Acorn in 1990.

ARM-gebaseerde chip ontwerpen zijn dominant in tablets en smartphones. Apple maakt gebruik van aangepaste ARM-chips in de iPhone en iPad. ARM-chips gebruiken laag vermogen en bieden hogere prestaties dan concurrerende chips, en ze kunnen gemakkelijk worden aangepast.

De heer Hauser zal toetreden tot drie collega-ontvangers

#NAAM?

#NAAM?

– Promod Haque, Managing Partner, Norwest Venture Partners. Hij heeft geïnvesteerd in meer dan 60 bedrijven, omdat hij zijn onderneming carrière begon, het produceren van bijna $ 30B in exit waarden tot nu toe.

Ann Winblad, voorzitter van de SDForum Raad van Bestuur, zei: “Onze honorees illustreren hoe Silicon Valley’s van innovatie palet ooit breidt uit silicium software om de mobiele wereld en schone technologie.”

Eerdere winnaars zijn onder andere: Vint Cerf, John Chambers, Jim Clark, Judy Estrin, Bill Gates, Reed Hastings, Reid Hoffman, Vinod Khosla en Michael Moritz.

Alsjeblieft zie

SDForum Visionary Awards Deel 1 – Nederlandse Consul

Judy Estrin: Silicon Valley niet bereid om de structurele problemen rond innovatie Fix, anderen de schuld

SDForum Garden Party Opmerkingen: Vinod Khosla is de Antichrist, Jim Clark heeft een grootte probleem, Silicon Valley Trophies – Hot vrouwen en grote jachten …

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal