Android pakt groter stuk van de mobiele advertentie-inkomsten taart

Android breidde zijn voorsprong in mobiele advertentie verkeer en pakte meer omzet in het tweede kwartaal, maar blijft Apple’s iOS parcours in termen van het genereren van inkomsten, volgens Opera Media Works.

Google’s Android-platform nam als de grootste smartphone-platform in het verkeer in het vierde kwartaal en nu groter is dan Apple’s iPhone en iPad indrukken. De vangst hier is dat Android is het nemen van het aandeel van andere instellingen dan iOS, die goed is voor meer dan 53 procent van de mobiele omzet platforms. Android is goed voor meer dan 38 procent van de mobiele advertentie-inkomsten, een stijging van 33 procent in het eerste kwartaal.

Ontwikkelaars volgen het geld en Opera Media Works ‘opsplitsing wijst op de uitdagingen voor de spelers strijden om de nummer 3 platform. Bijvoorbeeld, BlackBerry en Windows gecombineerd niet goed voor 1 procent van de mobiele advertentie-inkomsten.

Over het geheel genomen rapport Opera Media Works ‘belicht hoe het genereren van inkomsten en het verkeer vaak uiteen. Azië is de tweede hoogste generator van advertentievertoningen en sprong uitgehaald Europa. Echter, te gelde maken is goed achter de ontwikkelde markten.

De World Cup data wijst er ook op dat de divergentie. Bijvoorbeeld, het Amerikaanse publiek produceert het grootste deel van de advertentievertoningen en inkomsten, maar is niet geïnteresseerd in de werkelijke wedstrijden. Op basis van het aandeel van advertentievertoningen voetbal inhoud, Ivoorkust, Ghana, Kameroen en Nigeria had het hoogste engagement en Japan en Australië lijken het minst geïnteresseerd zijn. Sony en Visa diende de meeste advertenties tijdens het WK.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar