Amazon Web Services reikt uit naar on-premise IT met Eucalyptus

Amazon is samen te werken met Eucalyptus Systems, een Infrastructure-as-a-Service provider, verder in staat de compatibiliteit tussen Amazon Web Services en on-premise IT-omgevingen.

De samenwerking tussen deze twee bedrijven cloud bestaat uit een aantal verschillende onderdelen.

Ten eerste zal de ontwikkelaars van beide kanten in de eerste plaats gericht op het bouwen van oplossingen die zakelijke klanten te voorzien van een meer efficiënte manier om workloads tussen de bestaande datacenters en AWS migreren. Hoe efficiënter deel komt in, omdat deze klanten moeten in staat zijn om hetzelfde management tools en vaardigheden te gebruiken over beide platforms.

Daarnaast zal AWS ook Eucalyptus met meer middelen om de compatibiliteit met Amazon Web Services API’s en het gebruik van de klant cases uit te breiden.

Deze eigenschappen, in het bijzonder, bieden de mogelijkheid om te besparen klanten van beide partijen een hoop tijd en geld.

Terry Wise, directeur van de Amazon Web Services partner ecosysteem, uitgelegd in voorbereide opmerkingen die klanten moeten in staat zijn om “te profiteren van een gemeenschappelijke set van API’s die werken met zowel AWS en Eucalyptus, waardoor het gebruik van scripts en andere management tools over beide platforms zonder herschrijven of te handhaven omgevingsspecifieke versies. ”

Van daaruit moeten klanten in staat zijn om cloud-gebaseerde applicaties te draaien in hun bestaande datacenters – zolang ze compatibel zijn met AWS producten, zoals de Amazon’s Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) en Simple Storage Service (Amazon S3) .

Amazon EC2 cloud bestaat uit bijna een half miljoen Linux-servers; Amazon inkten deal met de Discovery naar Prime Instant Video stimuleren; Nielsen: Amazon is de meest populaire retail mobiele website; Amazon verwerven van Kiva Systems voor $ 775.000.000; PayPal Hier is de eerste dag: 1000 aanmeldingen per uur

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren, Kunstmatige Intelligentie, Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek