Amazon tablets naar verluidt worden klaargestoomd: Bekijk prijzen dalen

Amazon is naar verluidt van plan om nieuwe tabletten te lanceren en de belangrijkste punt om naar te kijken zal de prijs zijn.

Android-tablets van Amazon is een van de slechtst bewaarde geheimen in de industrie. Ondertussen, Amazon heeft een reeks stukken — Cloud Drive, streaming videodiensten en een Android app markt — die spelen in de tablet-strategie toegevoegd.

Digitimes meldt nu dat de component makers zijn prepping voor een augustus.-september. lancering van Amazon tabletten, die een Texas Instruments chip, Wintek touchscreens en Quanta als de fabrikant zal beschikken.

Wat is de big deal? Amazon heeft genoeg onderdelen zijn tablet concurreren met Apple’s iPad te maken. De andere belangrijke rode draad hier is de prijs. Het probleem met Android-tablets — dan proberen om films en muziek te krijgen op ze op een plaats — is de prijs. Om effectief te kunnen concurreren met Apple, rivaliserende tabletten moeten goedkoper.

Amazon kan effectief subsidiĆ«ren de tabletten, de prijs hen agressief en geld verdienen op de backend via muziek, boek en de film verkoop. Met andere woorden, kan Amazon’s tablet Kindle model heel effectief te gebruiken. Het is niet het apparaat dat hier van belang is. Het is de winkel.

De grote onbekende is hoe agressief Amazon haar tablet zal de prijs. De tech industrie zal nauwlettend in de gaten houden.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

30 juni: Dag van het oordeel voor Amazon’s Kindle op Apple’s App Store, Amazon tablet komt in beeld: Quanta landt naar verluidt orders

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle