Amazon rolt nieuwe I / O EC2 bijvoorbeeld bezuinigingen prijzen elders

Amazon blijft de uitrol van haar nieuwe cloud goodies en upgrades onthuld in november bij re: Invent in Las Vegas.

Naar aanleiding van de algemene beschikbaarheid, lancering van de Kinesis big data-platform, is het Seattle corporatie dravende een nieuw exemplaar voor zijn Elastic Compute Cloud, EC2.

Dubbed I2 gevallen wordt de technologie aangeprezen veel krachtiger te zijn, beloofde kunnen leveren meer dan 365.000 random lees input / output operations per seconde (IOPS) evenals meer dan 315.000 random write IOPS over acht 800GB solid state disk instantie te zijn opslagvolumes.

Aangedreven door Intel Xeon E5-2670 v2 processors, Amazon stelde dat deze bijzondere gevallen zijn ideaal voor applicaties die draaien op high-performance NoSQL-databases en transactionele systemen.

De I2 gevallen kan nu worden gestart vanuit het AWS Management Console, AWS Command Line Interface (CLI), AWS SDK’s en bibliotheken van derden.

Verkrijgbaar in vier instantie maten (4, 8, 16, of 32 virtuele CPU’s) en hetzij als gereserveerd of on-demand, is Amazon eerste uitrollen van de I2 gevallen om klanten te voeden van hun wolken van Amazon in de VS-Oosten (N. Virginia), Verenigde Staten West (Oregon), US West (N. California), EU (Ierland), Azië (Singapore), Azië-Pacific (Tokyo), en Azië-Pacific (Sydney) Regio’s.

En dat is niet alles. Net als hoe het dingen loopt over op de online retail kant voorafgaand aan de feestdagen, is Amazon snijden sommige prijzen elders.

Amazon is het verminderen van de prijzen op zowel de on-demand en gereserveerde bijvoorbeeld vergoedingen voor de eerste generatie van de hiervoor genoemde product, de HI1.

AWS pakt relationele DB; AWS:? Met 1.000.000 actieve klanten, we zijn je stack; Major GitHub update past haar Enterprise product op AWS; Kan alles draaien op AWS; Beveiligingsleveranciers uitrollen AWS producten, pitch extra bescherming; Vogels benadrukt ecosysteem ; AWS verdubbelt neer op Docker

De prijsverlaging is eigenlijk met terugwerkende kracht tot 1 december, maar de deal is alleen beschikbaar in bepaalde regio’s.

On-demand en gereserveerde HI1 voor Linux en Windows gevallen zijn verlaagd met 10 procent in de EU (Ierland) en Azië (Tokyo) regio’s.

Klanten elders, zoals de VS Oost en West, evenals deze twee regio’s, kan nu ook een bod voor HI1 exemplaren op de spotmarkt.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Meer van AWS re: Invent 2014