Amazon lanceert AWS Opvoeden tot cloud leren te bevorderen

Amazon heeft aangekondigd AWS Educate om cloud-technologie te versnellen leren in de klas.

Aangekondigd op donderdag, is het programma bedoeld voor docenten en leerlingen die betrokken zijn of geïnteresseerd zijn in het veld cloud-technologie.

Cloud computing wordt snel transformeren van de moderne zakelijke landschap. Cloud computing kan worden gebruikt voor de opslag van gegevens, herstel na een ramp informatie analyse en als een middel om IT-diensten en functies uit te besteden of gebruik maken van de infrastructuur as a service (IaaS), die bedrijven kunnen helpen om de kosten van IT naar beneden. Daarnaast is cloud computing steeds een essentieel onderdeel in onderzoek en ontwikkeling, en is nu een warme ruimte voor de ontwikkeling van toepassingen.

Echter, een gebied alleen vooruit als het geschoold personeel achter de rug – en Amazon is van plan om te worden betrokken bij de opleiding van de volgende generatie van cloud ontwikkelaars.

Amazon’s AWS Opvoeden is een programma ontworpen om te helpen opvoeders brengen cloud-technologie in de klas, evenals geven studenten waardevolle ervaring voor ze het personeelsbestand in te voeren. Amazon zegt dat het platform maakt het gemakkelijk voor leerkrachten om “snel en gemakkelijk inhoud van de cursus-cloud-gerelateerde, cloud-technologie te integreren in hun onderwijsprogramma, en bieden studenten met een hands-on ervaring met cloud-technologie.”

Naar aanleiding van Amazon’s goedkeuring van applicaties om de software te gebruiken, AWS Educate is gratis voor onderwijsinstellingen. Teresa Carlson, Vice President van de Worldwide Public Sector bij AWS zei

Door deelname aan het programma, studenten en onderwijs beroepen toegang krijgen tot AWS resources Educate inbegrip

Dr. Patricia Ramos, decaan van Workforce en Economische Ontwikkeling, Santa Monica College commentaar

20 essentiële iPhone, iPad apps voor studenten; 20 essentiële Android apps voor studenten

Lees verder: In de wereld van ed-tech

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

AWS credits: AWS credits verdiend kan worden en gebruikt voor diensten, waaronder Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2), Amazon Simple Storage Service (Amazon S3), Amazon Relational Database-service (Amazon RDS), Amazon CloudFront, Amazon DynamoDB, Amazon Elastic MapReduce ( Amazon EMR), Amazon Redshift, en Amazon Glacier, Web-based training en labs ingesteld op uw eigen tempo. Hands-on ervaring in het werken met AWS technologieën. Bovendien, opvoeders krijgen online toegang tot AWS Essentials cursussen om hun begrip van cloud-technologie te verbeteren; Samenwerking forums. Docenten en studenten kunnen bijwonen in persoon en virtuele evenementen ontworpen om de AWS Educate gemeenschap groeien; middelen AWS:. Alle AWS Educate leden hebben toegang tot een brede bibliotheek van leermateriaal waaronder webinars op best practices, video’s en customer case studies; Educator inhoud:. Education professionals kunnen openen en delen professionele ontwikkeling materialen. Op dit moment, AWS Educate gastheren meer dan 100-opvoeder geüpload materiaal van universiteiten wereldwijd, waaronder Harvard, Stanford en Cornell Tech.

50 middelen voor het gebruik van technologie in de moderne klas; Google onthult Drive for Education; Zes clicks: Top gratis iOS, Android-apps om te leren hoe te programmeren; Google opent Classroom hulpmiddel voor docenten over de hele wereld; De top tabletten voor kinderen: 2014 editie; Apple schetst $ 100 miljoen subsidie ​​voor aangesloten initiatief van Obama; Zes klikken: Hoe ed-tech is een revolutie in het klaslokaal

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle